Liofilizuoti čiobreliai
Čiobreliai – viena iš labiausiai kulinarijoje naudojamų žolelių. Nepakeičiamas virtuvėje – ar patiekalų gamyboje, ar kvapnioms arbatoms, gydantis nuo peršalimo, kosulio. Liofilizu..
Liofilizuoti krapai
Liofilizuoti krapai idealiai tinka ir virtiems, ir troškintiems patiekalams bei salotoms, kitaip sakant visiems patiekalams, kuriuose būtų naudojami švieži krapai. Liofilizuotos..
Liofilizuoti rozmarinai
Rozmarino aromatą galima atpažinti net iš tolo – šio prieskonio kvapo tikrai nesupainiosite su niekuo kitu. Liofilizuotas rozmarinas gali būti naudojamas salotoms, sriuboms, trošk..
Liofilizuotos petražolės
Petražolės yra viena populiariausių prieskoninių žolelių. Liofilizuotos petražolės turi malonų kvapą ir aštrų skonį, todėl tinka gardinti tiek šaltiems, tiek karštiems patiekalams..