Liofilizuoti česnakų kubeliai
Aštrus česnako skonis ir kvapas suteikia maistui aštrų, pikantišką ir savitą kvapą. Kulinarijoje smulkintas česnakas dedamas į daugelį mėsos bei daržovių patiekalus, žuvį ir kai..
Liofilizuoti pjaustyti pievagrybiai
Visiems labai gerai žinomas grybas, dažnas ingredientas kiekvienos šeimininkės virtuvėje. Pievagrybiuose mažai cukraus ir visai nėra cholesterolio, o juose esantys baltymai labai l..
Liofilizuoti svogūno kubeliai
Baltasis svogūnas vienas iš seniausių maisto šaltinių žmonijos istorijoje dažnai naudojami kiekvienoje virtuvėje dėl savo skonio savybių, vertinamas dėl sveikatą stiprinančių ir gy..
Liofilizuotos aitriosios paprikos (čili)
Paprika laikoma vienu iš geriausių natūralių vaistų. Ši daržovė gerina medžiagų apykaitą, jos sudėtyje yra daug A ir C vitaminų, yra stiprus antioksidantas. Mėgstantiems valgyti aš..
Liofilizuotų morkų kubeliai
Morka viena populiariausių daržovių. Šią daržovę vartojame kiekvienas nepriklausomai nuo metų laiko. Morkose gausu vitaminų, mineralų ir antioksidantų, kurie stiprina mūsų imunin..